Schokkende beschuldigingen van Antony’s ex Gabriela Cavallin

Gabriela Cavallin, de voormalige vriendin van Manchester United-ster Antony, heeft schokkende beschuldigingen geuit tegen de voetballer. Ze beweert dat hij haar tijdens hun tweejarige relatie zowel fysiek als mentaal heeft misbruikt. Ze heeft bewijs geleverd in de vorm van sms-berichten waarin Antony haar hatelijke en verachtelijke berichten stuurt, evenals foto’s van verwondingen die ze beweert te hebben opgelopen als gevolg van aanvallen door de voetballer.

De beschuldigingen omvatten onder andere uitspraken van Antony dat hij “hoopt dat ze sterft” en haar “walgelijk” en “bedrieglijk” noemt. Gabriela beweert dat Antony haar heeft geslagen, een kopstoot heeft gegeven, en zelfs dreigde hun auto te laten crashen toen ze probeerde de relatie te beëindigen. Ze beweert ook dat ze tijdens haar zwangerschap is aangevallen en dat haar vinger tot op het bot is gesneden.

Volgens een politierapport dat is ingezien door ESPN, zijn er in totaal vier vermeende aanvallen beschreven. Antony heeft de beschuldigingen ontkend en beweert dat hun relatie “tumultueus” was, maar hij ontkent elke betrokkenheid bij geweld en heeft beloofd zijn naam te zuiveren na ondervraging door de politie in Brazilië.

error: Kopiëren mag niet!