Rehabilitatiewerkzaamheden Kwattaweg in volle gang

De rehabilitatie van belangrijke wegen in Paramaribo is momenteel in volle gang, onder leiding van Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW). Het ministerie heeft prioriteit gegeven aan hoofdwegen met veel verkeer, waaronder de Kwattaweg en de Washingtonstraat, als onderdeel van een professioneel voorbereid rehabilitatieprogramma van de Wegenautoriteit (WA).

De werkzaamheden worden deels gefinancierd door de Inter-American Development Bank (IDB) en worden uitgevoerd door de bedrijven Baitali en Tjongalanga onder toezicht van de Wegenautoriteit. De focus ligt op duurzame rehabilitatie van geselecteerde wegdelen, wat kosteneffectief en duurzaam wordt geacht.

Minister Nurmohamed benadrukt de noodzaak van handhaving met betrekking tot zwaar verkeer op wegen die hier niet voor ontworpen zijn. Hij is van mening dat nieuw beleid en handhaving nodig zijn om de wegen te beschermen tegen vernietiging door zwaar verkeer. Deze kwestie zal worden besproken in de raad van ministers om een oplossing te vinden voor dit zorgpunt.

error: Kopiëren mag niet!