Hoofdcommissariaat Sipaliwini in Paramaribo wordt geteisterd door inbraken

Burgers van het ressort Kabalebo hebben de redactie van Dagblad Suriname benaderd met het vraagstuk omtrent het commissariaat Sipaliwini. Kabalebo behoort ondanks het feit dat ze haar eigen districtscommissariaat heeft, tot het district Sipaliwini. 

Vanwege de vele ressorten en de afstanden is Kabalebo een gebied op zich met een eigen commissariaat. Naast het ressort Kabalebo zijn er nog 5 andere districtscommissarissen. Het hoofdkwartier, dat gevestigd is aan de Zwartenhovenbrugstraat no.225 in Paramaribo, wordt de laatste geteisterd door inbraken en daar is ook over bericht..

Er is vaak vanuit het commissariaat aangegeven dat er vele gevallen van inbraak en diefstal te betreuren zijn. Iedere keer is er aangifte van gedaan..

De burgers gaven het volgende te kennen aan de redactie: “Ik wil iets onder uw aandacht brengen. Er is een Commissariaat Sipaliwini. Er wordt elke keer hier ingebroken . Zelfs in de toiletten wordt er ingebroken, voornamelijk de koperen leidingen worden gesloopt. Ook toilet cistern worden meegenomen door dieven of junkies, maar er is een wachter op het Commissariaat. Het blijft een vraag of die wel of niet blijft op het commissariaat. Er is ook camerabewaking aanwezig,, maar of die werkt is ook een vraag. Niet te vergeten dat er zelfs airco’s worden meegenomen”.

De burger die de redactie benaderde wenst te benadrukken, dat er aandacht geschonken moet worden aan de ontstane situatie. Er moet vanuit het ministerie van Ruimtelijke Ordening en Sport een degelijke oplossing voor dit probleem komen.

error: Kopiëren mag niet!