Nu de zomerse transferperiode in volle gang is, draait de geruchtenmolen in het wereldvoetbal dagelijks op volle toeren. theScore houdt je tot het einde van de periode op de hoogte van de laatste transferbuzz.

29 augustus
Geen deal voor Muani: Eintracht Frankfurt heeft het laatste bod van Paris Saint-Germain op Randal Kolo Muani van € 80 miljoen afgewezen. Frankfurt herhaalde dat ze dichter bij de 100 miljoen euro willen. Hugo Ekitike van PSG zou de andere kant op kunnen gaan. (Luchtsporten)

United bod op Cucurella: Manchester United is in gesprek met Chelsea over een mogelijke huurovereenkomst voor linksback Marc Cucurella. The Blues willen meer dan de 2 miljoen pond die United aanvankelijk bood. De verdediger staat open voor een aansluiting bij Erik ten Hag. (Fabrizio Romano)

Maguire blijft waar: Manchester United heeft tegen Harry Maguire gezegd dat ze hem niet zullen laten vertrekken in de laatste dagen van de transferperiode. Door de recente blessure van Raphael Varane zou Maguire meer speeltijd kunnen verdienen. (De Bewaker)

Tim Clayton – Corbis / Corbis Sport / Getty
Dier zet voor Bayern: Bayern bespreekt de mogelijkheid om Tottenham Hotspur-middenvelder Eric Dier te contracteren. Het vermogen van de 29-jarige om als centrale verdediger te spelen zou Bayern in de verleiding kunnen brengen, die op zoek is naar een vervanger voor Benjamin Pavard. (Florian Plettenberg)

Forest all-in bij vleugelverdedigers: Enkele dagen na de overname van rechtsback Gonzalo Montiel heeft Nottingham Forest ermee ingestemd om Arsenal-linksback Nuno Tavares op huurbasis te contracteren. De deal omvat een koopoptie van £12 miljoen. (Fabrizio Romano)

Lenglet weer in het spel: onlangs gekoppeld aan verhuizingen naar AC Milan en Sevilla, kon Barcelona-outcast Clement Lenglet zich nu bij Aston Villa voegen. Barcelona is er zeker van dat Lenglet zal vertrekken voordat het venster sluit. (Fabrizio Romano)

28 augustus
Het bod van Spurs op Johnson werd afgewezen: Nottingham Forest wees het pakket van £ 43 miljoen van Tottenham Hotspur voor Brennan Johnson af. In het bod was tevens een doorverkoopclausule opgenomen. Spurs zijn nog steeds geïnteresseerd in het contracteren van de Engelse aanvaller. (Fabrizio Romano)

Milan wacht op Taremi: AC Milan hoopt de ondertekening van Porto-aanvaller Mehdi Taremi veilig te stellen voor een bedrag dat lager is dan de huidige vraagprijs van de Portugese club van € 25 miljoen. Taremi stemde er al weken geleden mee in om zich bij de Rossoneri aan te sluiten. (Fabrizio Romano)

Diogo Cardoso / Getty Images Sport / Getty
Bayern zet Chalobah-achtervolging op: Bayern München benaderde Chelsea formeel over de mogelijke contractering van Trevoh Chalobah. The Blues willen een permanente transfer in plaats van een huurovereenkomst. (Fabrizio Romano)

Qatar roept op tot Coutinho: Aston Villa-middenvelder Philippe Coutinho overweegt een enorm bod van Qatarese kampioen Al-Duhail. De Braziliaan tekende afgelopen zomer definitief voor Villa nadat hij op huurbasis indruk maakte. (Luchtsporten)

PSV kijkt uit naar reünie Lozano: PSV Eindhoven bood Napoli 10 miljoen euro voor Mexicaans international Hirving Lozano, die de Nederlandse club in 2019 oorspronkelijk voor 42 miljoen euro aan de Italiaanse club verkocht. (Gianluca di Marzio)

27 augustus
United kijkt naar linksback: Omdat Luke Shaw tot november afwezig was, vroeg Manchester United Chelsea of hij Marc Cucurella op huurbasis wilde contracteren. Marcos Alonso van Barcelona en Sergio Reguilon van Tottenham Hotspur staan ook op de lijst van United. (De Telegraaf)

Maguire-gesprekken herleven: West Ham United is bereid meer te betalen dan de £30 miljoen die ze aanvankelijk hadden afgesproken om Manchester United te geven voor de uit de gratie geraakte Harry Maguire. De voormalige aanvoerder van United wil een zwaarder ontslagpakket om de overstap af te ronden. (De zon)

Spurs willen Johnson: Tottenham deed mee aan de race om het gewaardeerde bezit van Nottingham Forest, Brennan Johnson. De Noord-Londense partij hoopt dat een bod van ongeveer £40 miljoen Forest ervan zal overtuigen om vóór de deadline van vrijdag te verkopen. (De Telegraaf)

Daniel Chesterton/Buitenspel / Buitenspel / Getty
Everton pakt Beto: Udinese aanvaller Beto staat op het punt een overstap van € 30 miljoen naar Everton te voltooien. De Portugese speler werd eerder in verband gebracht met verhuizingen naar Inter Milan en Napoli. Everton onderhandelde over een vergoeding die lager was dan Beto’s vrijgaveclausule van € 35 miljoen. (Fabrizio Romano)

Guendouzi naar Italië: Marseille stemde ermee in om de Franse middenvelder Matteo Guendouzi aan Lazio te verkopen voor € 13 miljoen plus € 5 miljoen aan bonussen. Guendouzi wordt de negende zomeraanwinst van Biancocelesti en speelt in de vierde Europese competitie van zijn carrière. (Sky Sport Italië)

26 augustus
Cancelo dicht bij vertrek: Barcelona heeft een deal gesloten om Manchester City-vleugelverdediger Joao Cancelo te contracteren. De Portugese international zal zich naar verwachting in de laatste dagen van de transferperiode bij Barca voegen. (Fabrizio Romano)

Raphinha trekt interesse: Al-Nassr zou een stap kunnen maken voor Barcelona’s Raphinha voordat de transferperiode sluit. Barca zal luisteren naar aanbiedingen voor de Braziliaanse vleugelspeler, ondanks de recente verkoop van Ousmane Dembélé. (Sportitalia)

PSG is klaar met Ekitike: Paris Saint-Germain probeert Hugo Ekitike actief aan Brentford te verkopen, ook al probeert de Engelse club Nicolas Gonzalez van Fiorentina over te nemen. (Sky-nieuws)

Christian Liewig – Corbis / Corbis Sport / Getty
Man Utd kijkt naar Bertrand: Manchester United heeft Ryan Bertrand geïdentificeerd als een potentiële vervanger voor de geblesseerde Luke Shaw. Bertrand is een free agent na zijn vertrek bij Leicester City. (Daily Express)

Brighton dicht bij Baleba: Brighton is dicht bij overeenstemming over een deal om Carlos Baleba van Lille te contracteren. De Seagulls dienden een nieuw bod ter waarde van maximaal €30 miljoen in op de 19-jarige middenvelder. (Fabrizio Romano)

25 augustus
Hazard klaar voor EPL-terugkeer?: Eden Hazard krijgt mogelijk de kans om zijn carrière in Engeland nieuw leven in te blazen nadat hij in verband is gebracht met Crystal Palace. De Zuid-Londense club overweegt een contract voor één jaar voor de 32-jarige. (Voetbaltransfers)

De belangstelling voor Toney neemt toe: Brentford heeft een prijskaartje van £80 miljoen aan de geschorste spits Ivan Toney gehangen. Arsenal en Tottenham zouden in januari voor Toney kunnen verhuizen nadat zijn gokverbod van acht maanden voorbij is. (De tijden)

Tierney naar Spanje: Arsenal staat op het punt Kieran Tierney uit te lenen aan Real Sociedad voor het seizoen 2023/24. De Schots international koos voor Sociedad om dit seizoen in de Champions League te spelen. (de atletische)

De stijve vraagprijzen van Palace: Crystal Palace overweegt slechts £ 70 miljoen biedingen voor zowel Eberechi Eze als Cheick Doucoure, die respectievelijk in verband worden gebracht met Manchester City en Liverpool. (Avondstandaard)

David Horton – CameraSport / CameraSport / Getty
City-return voor Nunes: Manchester City gaat een tweede bod indienen op Matheus Nunes van Wolverhampton. Hun bod van £47 miljoen op de middenvelder bleef ver onder de waardering van Wolverhampton. (ESPN)

Het back-upplan van Felix: Outcast Joao Felix zal overwegen om zich bij Al-Hilal aan te sluiten als hij de gewenste transfer naar Barcelona niet kan veiligstellen. De aanvaller wil wanhopig Atlético Madrid verlaten nadat hij heeft gezegd dat hij ‘graag’ naar Barca zou willen gaan. (ALS)

Een pluim voor West Ham: Mohammed Kudus komt van Ajax naar West Ham voor een transfer ter waarde van maximaal € 45 miljoen met add-ons. De 23-jarige middenvelder zal zaterdag een medische behandeling ondergaan voordat hij een contract voor vijf jaar tekent. (Fabrizio Romano)

24 augustus
Geen aanwinsten meer voor Real Madrid: Manager Carlo Ancelotti zegt dat Real Madrid “100%” de mogelijkheid heeft uitgesloten om Kylian Mbappe deze zomer te contracteren: “Ik denk dat onze ploeg gesloten is.” (BBC Sport)

Spurs bereiden bod van Johnson voor: Tottenham Hotspur is klaar om een bod uit te brengen om Brennan Johnson uit Nottingham Forest te contracteren. Spurs-spelers kunnen worden aangeboden als onderdeel van een ruilovereenkomst voor de vleugelspeler met een waarde van £ 50 miljoen. (Dagelijkse mail)

Veiga’s schokkende Saoedische zet: Gabri Veiga staat op het punt om Celta Vigo te verlaten om een verrassende transfer naar Al-Ahli te voltooien. De Saoedische club activeerde de vrijgaveclausule van 40 miljoen euro van het 21-jarige Napoli-doelwit. (Fabrizio Romano)

Kwaliteit sportafbeeldingen / Getty Images Sport / Getty
Blues willen dat Rom weg is: Chelsea zal proberen outcast Romelu Lukaku ervan te overtuigen een aanbod te accepteren om in Saoedi-Arabië te spelen. Al-Hilal is de favoriet, ondanks dat Aleksandar Mitrovic pas onlangs is toegevoegd. (TalkSPORT)

Sánchez terug bij Inter: Alexis Sanchez keert terug naar Inter Milan na vorig seizoen bij Marseille te hebben doorgebracht. De Chileen zal een medische keuring ondergaan voordat hij tekent voor een gratis transfer. (Gianluca di Marzio)

Man City kijkt naar Eze: Crystal Palace-aanvaller Eberechi Eze is naar voren gekomen als transferdoelwit voor Manchester City. De drievoudige winnaars willen ook graag Matheus Nunes toevoegen, die ze niet hebben kunnen contracteren met een bod van £ 47 miljoen. (De tijden)

Juve’s Kean gezocht: Fulham is geïnteresseerd in het contracteren van Juventus-aanvaller Moise Kean. Er hebben al gesprekken plaatsgevonden over een transfer, waarbij Juventus graag de 23-jarige wil verlaten. (TalkSPORT)

Roma uit op Greenwood: De Roma van Jose Mourinho hebben afstand genomen van berichten die hen in verband brengen met Manchester United-aanvaller Mason Greenwood. (Il Tempo via RomaPress)

error: Kopiëren mag niet!