NDP-fractieleider Parmessar: “Criminaliteit neemt vreselijke vormen aan en regering toont geen leiderschap”

De NDP-fractie in de Nationale Assemblee heeft gisteren, dinsdag, tijdens de openbare vergadering van de Nationale Assemblee in een “statement” de regering verweten geen leiderschap te tonen bij het tegengaan van de criminaliteit. De criminaliteit neemt vreselijke vormen aan en verruwt zienderogen. Law and Order is zoek, aldus het Assembleelid.

“Mensen worden doodgeschoten, roofovervallen nemen toe, jonge meisjes vooral, worden gekidnapt, zelfs verkracht, mobilisten worden OVERDAG klemgereden en beroofd. Kortom, het veiligheidsgevoel is helemaal weg. De frustratie is hoog en mensen leven in angst.”

NDP-fractieleider Rabin Parmessar zegt dat het meest trieste is, dat de regering totaal geen leiderschap toont en de samenleving verder in onzekerheid dompelt.

Verarming op andere gebieden is schrikbarend toegenomen: zelfs gezinnen moeten thans op straat bivakkeren, omdat zij de huishuur niet meer kunnen betalen. In de binnenstad wemelt het van daklozen. Een compleet gezin bivakkeert nu aan de Waterkant. Mensen komen niet uit met hun salarissen. Met slechts één baan komt men al lang niet meer uit.

Het sociaal vangnet heeft faliekant gefaald, net als al de andere plannen van de regering. De transparantie ontbreekt totaal en de regering vraagt de samenleving om nog meer in te leveren, aldus de NDP-fractieleider.

SS

error: Kopiëren mag niet!