Robbie Williams heeft het gevoel dat zijn geest een eigen wil heeft

Robbie Williams (49) heeft soms het gevoel dat zijn brein niet doet wat hij wil. Dat schrijft de zanger in een bericht op Instagram. “Het is verwarrend en vermoeiend”, aldus Williams. “Ik lijk het vermogen te missen om om te gaan met welke vorm van stress dan ook. Dit is natuurlijk niet goed. En maak je geen zorgen. Ik schreeuw niet om hulp. Dit is gewoon alledaagse, normale shit. Gewoon wat vrijdag shit of zaterdag of zondag”, begint Robbie zijn bericht.

“Dat is gewoon de normale gang van zaken. Mijn geest heeft zijn eigen verhaal”, aldus Williams. “Ik probeer te vertellen dat hij zich moet gedragen, maar hij lijkt een eigen wil te hebben. Maar, ik weet dat het verkeerde informatie geeft.”

Het is daarnaast ook “erg druk” in het hoofd van de zanger. “Als al die gedachten cardio-oefeningen waren, zou ik de meest fitte in de sportschool zijn.”

De ‘Let Me Entertain You’-zanger is de laatste tijd vaker open over mentale problemen waar hij mee kampt. Hij moedigt zijn volgers ook geregeld aan om te praten over de problemen waar zij mee zitten.

error: Kopiëren mag niet!