60 diamanten huwelijksjaren voor echtpaar Bihari-Hataai  

Het echtpaar Rampertap Bihari-Mainawatie Hataai was op 24 augustus zestig jaar getrouwd. In verband met dit diamanten huwelijk zijn zij in de bloemetjes gezet door hun kinderen, kleinkinderen en overige  familieleden. Zestig jaar samen liefde en leed delen is niet zomaar gegaan.

De heer Rampertap Bihari (82) is geboren op 12 april 1941 in het district Suriname. Vanaf de jaren 1990-2001 is hij werkzaam geweest bij het ministerie van Onderwijs en Volkshuisvesting met als beroep bewaker. Mevrouw Mainawatie Hataai (81) zag het levenslicht op 24 september 1942 in hetzelfde district. Het jubilerend echtpaar is gezegend met twee zonen en drie dochters. Zij hebben tien kleinkinderen en zeven overkleinkinderen.

Hun huwelijk was gearrangeerd. Het echtpaar geeft aan dat liefde, verdraagzaamheid, wederzijds begrip en eenheid de sleutels zijn tot het instandhouden van dit huwelijk.

De districtscommissaris van Wanica Noord-West bracht namens de regering de felicitaties over, en overhandigde een boeketje, een ingelijste foto, een felicitatiekaart en de gebruikelijke enveloppe met inhoud aan het echtpaar.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!