De Queen of Pop Madonna vierde haar speciale dag in Lissabon met haar zes kinderen

De Queen of Pop werd onlangs 65, ze vierde de mijlpaal met haar zes kinderen, Lourdes, 26, Rocco, 23, David, 17, Mercy, 17, en de 10-jarige tweeling Stella en Estere. De ‘Material Girl’-zangeres herdacht haar speciale dag – en die van zoon Rocco – met een reis naar Lissabon, Portugal, waar ze genoot van een stranddag en verjaardagsfeest, die ze beide vastlegde op haar Instagram-pagina.

Zaterdag plaatste ze foto’s van haar kinderen die plezier hadden in de zon, terwijl ze schreef: “Verjaardagsplezier op het strand!”

Later voegde de “Like a Prayer” -zangeres meer foto’s toe, deze keer nam ze haar volgers mee achter de schermen van haar extravagante verjaardagsfeestje. De trotse moeder deelde foto’s van zichzelf, gekleed in een prachtige doorschijnende jurk en gigantische parelketting, poserend met elk van haar kinderen terwijl ze haar vierden op haar speciale dag. 

 Op een openhartige foto is ze te zien terwijl ze een van de tweeling stevig omhelst op een bank bij de bash. De oudste dochter van de zangeres, die in de voetsporen van haar moeder trad en muziek uitbracht onder de naam Lolahol, trad ook op tijdens het verjaardagsfeest. Madonna deelde een foto van Lourdes die op het feest zat te zingen in een microfoon, met als onderschrift: “Bedankt voor je prachtige muziek @lourdesleon.”

Modefotograaf en vriend van Madonna, Mert Alas, documenteerde ook het zoete feest en deelde verschillende snapshots van feestdetails, zoals de sierlijke, hartvormige “M” -cake van de zanger en servetten met monogram.

error: Kopiëren mag niet!