Rana Daggubati verontschuldigt zich voor zijn opmerkingen over Sonam Kapoor 

Rana Daggubati verontschuldigde zich op een van de social media kanalen voor de opmerkingen die hij tegen Sonam Kapoor maakte tijdens het pre-release-evenement van ‘King of Kotha’. Tijdens het evenement zei hij, dat Sonam telefonisch met haar man aan het praten was, waardoor Dulquer en de hele set op haar moesten wachten. Rana Daggubati was naast Nani een van de belangrijkste gasten op het pre-release-evenement van ‘King of Kotha’ in Hyderabad. Tijdens het evenement prees de ‘Baahubali’-acteur het geduld van Dulquer Salmaan en hoe hij altijd een kalm persoon is geweest.  

Terwijl ze over een incident vertelde, nam Rana een kijkje bij Sonam en zei dat ze telefonisch met haar man aan het praten was over winkelen terwijl ze de hele crew liet wachten. Nadat zijn toespraak viraal ging, ging Rana naar social media om zijn verklaring te verduidelijken. Rana Daggubati en Nani waren uitgenodigd als de belangrijkste gasten voor het pre-release-evenement ‘King of Kotha’. De twee delen een hartelijke band met de held van de film, Dulquer Salmaan.  

Tijdens het evenement onthulde Rana Daggubati. dat hij de producenten van een grote Hindi-film had uitgescholden nadat een Hindi-topactrice de hele crew had laten wachten. Hij zei: “Dulquer was mijn junior op een toneelschool. We kenden elkaar vanaf dat moment. Hij is een erg beleefd persoon en een goed mens.

Jaren later deed hij een Hindi-film. Ik zal de film niet noemen. en de producers waren mijn vrienden. Omdat de opnames dichter bij mijn huis plaatsvonden, ging ik naar de sets om ze te kijken. Hij stond op een hoek te praten met een spotjongen, die uit Kerala kwam.”

Hij vervolgde: “Een bekende Bollywood-heldin was telefonisch met haar man aan het praten. Het was tussen de opnames door. Als het iets dringends was, was het logisch, maar ze waren aan het winkelen via de telefoon. Dulquer was geduldig. Maar ze vergat haar tekst  en was afgeleid. Als ik een fles in mijn hand had, zou ik hem verpletterd hebben. Maar Dulquer bleef kalm en gaf zoveel takes als hem werd gevraagd. Hij verdroeg de grappen die met hem werden uitgehaald. Ik zat later bij de producers en gaf ze een oordeel.” 

De gangsterfilm verschijnt op 24 augustus in de bioscoop. ‘King of Kotha’ is een van de meest verwachte films van 2023.

error: Kopiëren mag niet!