De prachtige ‘selfie’ van Saba Azad met Hrithik Roshan heeft de aandacht van Sussanne Khan

Saba Azad plaatste een nieuwe selfie met Hrithik Roshan. Het trok de aandacht van de ex-vrouw van de ‘War’-acteur, Sussanne Khan. Hrithik Roshan en Saba Azad schilderen de stad rood met hun kameraadschap en liefde!

Het duo hield aanvankelijk de lippen stijf op elkaar over hun relatie en maakte de zaken pas na een tijdje bekend. En toen ze dat eenmaal deden, was er geen weg meer terug! Op 10 augustus liet Saba een schattige selfie met Hrithik maken.

De ex-vrouw van de superster, Sussanne Khan, was een van de eersten die op de foto reageerde. De foto leek op een van hun vakanties in Argentinië. Het duo zag er betoverend uit in winteroutfits. Voor het bijschrift schreef Saba: “Que Bueno Buenos Aires”, losjes vertaald naar ‘Hoe goed Buenos Aires’, waarmee de hoofdstad van Argentinië wordt aangegeven. Door al deze pda’s op social media en de frequente familiebezoeken vragen we ons af of Saba en Hrithik van plan zijn binnenkort te gaan trouwen?

Een gemeenschappelijke vriend van Hrithik en Saba vertelde vorig jaar aan IndiaToday: “Hrithik Roshan en Saba Azad zijn erg gek op elkaar. Onlangs, toen ze het huis van Hrithik bezocht, deed ze een geïmproviseerde zang- en jiving-sessie, waar de familie en Hrithik enorm van genoten. Hrithik en Saba zijn zeker samen, maar geen van beiden willen dingen overhaasten.

error: Kopiëren mag niet!