Britney Spears en Sam Asghari gaan scheiden nadat zij hem bedrogen zou hebben

Zangeres Britney Spears (41) en haar man Sam Asghari (29) gaan na een huwelijk van veertien maanden scheiden. Volgens entertainmentwebsite TMZ zijn de twee uit elkaar na een ruzie over een mogelijke affaire.

Een bron dicht bij het koppel vertelt aan TMZ, dat Sam geruchten had gehoord dat Britney hem zou verlaten. omdat zij een affaire zou hebben. Sam zou zelfs al het huis hebben verlaten en nu op zichzelf wonen. De papiermolen is ook al officieel in gang gezet, zo heeft Ashgari de scheidingspapieren ingediend en geeft hij als reden “onoverkomelijke verschillen”. 

Recent hintte Asghari’s advocaat Neal Hersh er bovendien op dat het huwelijkscontract, waarin de verdeling van de eigendommen in werd vastgelegd, opnieuw onderhandeld zou worden. Wat al een veeg teken aan de wand was dat het niet goed ging tussen de twee, net als de ontbrekende trouwringen aan hun vingers de afgelopen weken. Toch zal het Iraans-Amerikaans model niet veel zien van Spears’ fortuin. Haar miljoenen zijn immers beschermd tegen het ergste scenario in de huwelijksvoorwaarden die hij dus recent aangepast wilde zien.

Daarnaast zou Sam ook uit zijn op partneralimentatie. Hij zou ermee dreigen om gênante informatie over Britney te verspreiden als hij geen geld krijgt. Volgens hem zou Britney ook moeten instaan voor alle juridische kosten. Hoeveel geld hij wil, is niet duidelijk. Spears en Asghari trouwden in juni vorig jaar, toen de zangeres nog onder de bewindvoering van haar vader Jamie stond. Ze vormden sinds 2016 een koppel. In juni van dit jaar stond Asghari nog stil bij hun eerste huwelijksverjaardag. Hij noemde de zangeres toen de “vrouw van zijn dromen”. 

error: Kopiëren mag niet!