Ankita Lokhande draagt ​​de kist van haar vader met echtgenoot tijdens de begrafenis

Shashikant, de vader van Ankita Lokhande, stierf op 68-jarige leeftijd. De tv-actrice droeg samen met haar man Vicky Jain de kist van haar vader tijdens de begrafenis. De vader van Ankita Lokhande, Sashikant Lokhande, is zaterdag overleden.

De actrice nam samen met haar man Vicky Jain en andere familieleden deel aan de begrafenis op zondag 13 augustus. Voorafgaand aan de begrafenis zag men Ankita een schouder geven aan de kist van haar vader en werd vergezeld door haar man.

De reden van zijn overlijden is nog niet bekend. Hij was al een tijdje onwel. Voorafgaand aan de begrafenis werd Ankita, die heel dicht bij haar vader stond, gezien met de kist van haar vader. Vicky Jain kwam ook bij haar en liet haar even de leiding nemen. De ontroostbare actrice stortte in bij het crematorium waar ze werd bijgestaan ​​door Vicky en haar moeder.

Volgens berichten stierf Ankita’s vader zaterdag rond 11:45 uur. Ankita is onlangs teruggekeerd van een vakantie met Vicky. Ankita Lokhande is erg populair geworden door haar rol in de bekende televisieserie ‘Pavitra Rishta’. Zij speelde de rol van Archana samen met wijlen acteur Sushant Singh Rajput.

error: Kopiëren mag niet!