Damaru lanceert zijn nieuwste muziekclip ‘Laatste Kans’

De bekende populaire Surinaamse artiest Damaru (echte naam: Dino Orpheo Cantenburg) heeft onlangs zijn nieuwste nummer ‘Laatste Kans’ uitgebracht. Deze pokoe is gearrangeerd door ‘The Love Messengers’. Zoals men al gewend is van Damaru behoort deze song ook tot zijn collectie van ‘Lovesongs’.

In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Damaru dat hij heel graag onder de aandacht wil brengen van alle muziekliefhebbers en iedereen die het niet weet, dat “Kaboela een muziekstijl is en geen dansstijl”. Langzamerhand beginnen mensen dat in te zien. Het kaboela lied “Laatste Kans” is uit het nieuwste album van de Love Messengers, dat nog uit moet komen. Om de aandacht op deze ‘muziekstijl’ van ‘Kaboela’ te vergroten, komt DTV-Express binnenkort met een documentaire, waarin daar uitgebreid op zal worden ingegaan.

Blijft u dus afgestemd daarvoor. Maar voor nu, laat ons allen gezamenlijk genieten van het het Kaboela lied “Laatste Kans”, dat deze ‘muziekstijl’ zijn plaats krijgt binnen de Surinaamse – als internationale muziekindustrie. “Kaboela is dus een muziekstijl”, aldus Damaru. Hij zegt verder dat hij grotendeels aandacht besteedt aan de ‘Kaboela’, vandaar dat zijn laatste nummers uitsluitend in deze muziekstijl worden uitgebracht. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!