Amitabh Bachchan keek huilend naar ‘Ghoomer’ van zoon Abhishek Bachchan 

Na een afwezigheid van meer dan een jaar maakt Abhishek Bachchan nu een comeback met de langverwachte sport dramafilm ‘Ghoomer’, geregisseerd door R Balki, waarin hij samen met Saiyami Kher de hoofdrol zal spelen.

Ghoomer vertelt het verhaal van een cricketspeler die bij een ongeluk haar rechterarm verliest. In de film spelen Abhishek Bachchan en Saiyami Kher hoofdrollen en zal Amitabh Bachchan een gastoptreden maken. Na talloze tegenslagen te hebben gehad en gedurende een langere periode minder belangrijke rollen te hebben gespeeld, concentreerde Abhishek Bachchan zich de laatste tijd uitsluitend op substantiële rollen in films die hem aanzienlijke acteeruitdagingen opleverden en zijn carrière vooruit hielpen. Daarom heeft hij ook het aantal films dat hij aanneemt teruggeschroefd.

Na een afwezigheid van meer dan een jaar bereidt Abhishek zich nu voor op een comeback met de langverwachte sport dramafilm Ghoomer, die al tot grote verwachtingen heeft geleid, kreeg onlangs een staande ovatie na de vertoning tijdens de inaugurele avond van het 14e Indian Film Festival van Melbourne (IFFM).

Ondertussen bekeek de vader van Abhishek, de legendarische Amitabh Bachchan zelf, de film, niet slechts één maar twee keer, en ging naar zijn officiële blog om er lof over te uiten, waarbij hij vermeldde dat de film hem diep raakte en zelfs tranen in zijn ogen bracht.

error: Kopiëren mag niet!