Kiara Advani opent haar strandvakantie met Siddharth Malhotra

Kiara Advani vertelt, dat het gelukkig nooit erg moeilijk is om samen met haar man Siddharth Malhotra een plek te kiezen voor een vakantie. Kiara geniet van een mooie balans tussen haar professionele en persoonlijke leven.

De actrice heeft de afgelopen jaren veel hits gegeven en in een recent interview opende ze ongeveer hetzelfde. Kiara sprak ook over haar recente verjaardagsuitje met acteur-echtgenoot Siddharth Malhotra. Kiara vierde op 31 juli haar 31e verjaardag. Sid en Kiara waren op vakantie aan de Amalfikust in Italië, die beroemd is om zijn blauwe water.

Kiara vertelde ook dat ze allebei van water houden en dat ze een strandvakantie nooit kan weigeren. Ze drukte haar liefde voor het water uit en zei: ‘Ik voel dat ik als water ben, je stopt me overal in en ik zal die vorm gewoon maken. Ik voel een gevoel van verbondenheid als ik in het water ben.”

Tijdens het interview werd Kiara ook gevraagd of het mentaal zwaar is om vol te houden dat ze aan de top moet staan ​​als het gaat om haar werk als actrice. Ze zei: “Ik denk dat het gemakkelijker is als je je een weg naar de top baant, maar als je op een positie bent, heb je opeenvolgende treffers gegeven, het is zeker een grotere uitdaging om dat vol te houden. Op het werkfront werd Kiara voor het laatst gezien in ‘Satyaprem Ki Katha’ naast Kartik Aaryan. Ze zou ook deel uitmaken van de actiethrillerfilm War 2 naast Hrithik Roshan en Jr NTR. De actrice is helemaal klaar om na bijna vier jaar terug te keren naar de Telugu-bioscoop met de aankomende film ‘Game Changer’, samen met Ram Charan.

error: Kopiëren mag niet!