Abhishek Bachchan citeert emotionele noot op sets India’s Best Dancer 3

Abhishek Bachchan, die de film Ghoomer promoot, verscheen in seizoen 3 van India’s Best Dancer. In de show zal het team van Ghoomer, Abhishek Bachchan en Saiyami Kher in de komende aflevering te zien zijn, die zich bij de juryleden en deelnemers zullen voegen om de vrijheid te vieren van India.

Tijdens de aflevering vertelde Abhishek Bachchan heel emotioneel over de niet-aflatende steun die hij krijgt van zijn ouders, Amitabh Bachchan en Jaya Bachchan die hij als zijn ‘goeroes’ ziet. Hij zei: ‘In mijn leven komen veel mensen ons waardevolle lessen leren, maar onze vader en moeder zijn onze eerste ‘goeroes’, die tot het einde blijven bestaan. Voor mij zijn mijn Maa en Paa mijn ondersteuningssysteem.”

Tijdens de show levert deelnemer Akshay Pal een emotioneel optreden met zijn nieuwe choreograaf als eerbetoon aan Mahatma Gandhi’s meedogenloze strijd voor de rechten van boeren.

Abhishek Bachchan juichte de uitvoering toe en sprak zijn hart uit. Jr Bachchan was vol lof en zei: “Ongelooflijk! Het verhaal dat je hebt verteld, gecombineerd met je dansbewegingen, is opmerkelijk. Het lijkt niet alsof jullie voor het eerst samen optreden. Het voelt alsof je samen hebt gedanst. Dit is ook een compliment voor Akshay, want teamwerk is cruciaal om het team te laten werken. Ik hoop dat jullie relatie gedijt en ik wens jullie het allerbeste bij jullie inspanningen.”

error: Kopiëren mag niet!