77e onafhankelijkheidsdag vandaag voor India

Ter gelegenheid van de 77e Onafhankelijkheidsdag 2023 brengt RBN u de nieuwste Zuid-Indiase films over patriottisme die sociale kwesties behandelen. Op 15 augustus, vandaag, viert India zijn 77e Onafhankelijkheidsdag met trots en eenheid. De natie komt bijeen om de offers van onze voorvaderen te herdenken, de soldaten te groeten voor hun dienst en onze grote leiders te gedenken. Terwijl iedereen meestal zijn dag begint met het kijken naar de parade, wat is er dan beter om door te gaan dan te genieten van films gebaseerd op patriottisme en sociale kwesties? 

We brengen u de nieuwste Zuid-Indiase films over patriottisme die sociale kwesties behandelen. Deze films waren toevallig eye-openers voor de samenleving omdat ze verstandig en hard nodig zijn.  Deze films zoals RRR, Major en Suriya’s Jai Bhim, die onlangs zijn uitgebracht en geleverd, hebben een andere kijk op patriottisme. SS Rajamouli’s RRR met in de hoofdrol Ram Charan en Jr NTR toont de reis van de pre-onafhankelijkheidsperiode. 

We hebben verhalen gehoord over hoe onze vrijheidsstrijders vóór de onafhankelijkheid met de Britten vochten. Deze film laat het echt zien, het wrede Britse tijdperk en het is hartverscheurend. De veelgeprezen film zal je hart vullen met trots voor iedereen die heeft gevochten voor de vrijheid van India. In het periodedrama spelen Jr NTR en Ram Charan als vrijheidsstrijders Komaram Bheem en Alluri Seetharamaraju.  Het bevat ook Alia Bhatt, Ajay Devgn, Ray Stevenson, Alison Doody en Olivia Morris. Jana Gana Mana laat je dieper nadenken over ons land en onze mensen. 

‘RRR’ is hedenavond op RBN te zien, zo ook  ‘Jai Bhim’ hedenmorgen en ‘Major’ hedenmiddag. Dit alles in verband met de 77e Onafhankelijkheidsdag van India.

error: Kopiëren mag niet!