Beyoncé draagt ​​sari-jurk van Gaurav Gupta tijdens Renaissance World Tour-concert

Beyoncé droeg nog een creatie van Gaurav Gupta voor een concert van de Renaissance World Tour.  Ze droeg een sari-jurk in een neongroene tint, Beyoncé verrukte haar desi-fans en modeliefhebbers over de hele wereld toen ze op het podium verscheen om op te treden tijdens haar Renaissance World Tour-concert in een andere creatie van de Indiase ontwerper Gaurav Gupta. 

Queen Bee omarmde de desi-stijl met een twist toen ze een sari-jurk droeg uit de collectie Hiranyagarbha Paris Couture Week Autumn Winter 23/24 van de ontwerper. Dit ‘couture meets renaissance’-moment verrukte de fans van Beyoncé toen ze zich naar de commentarensectie haastten om de ster te complimenteren. 

De Indiase couture-ontwerper Gaurav Gupta deelde foto’s van Beyoncé op het podium in zijn neongroene sari-jurk tijdens het lopende Renaissance World Tour-concert met het onderschrift: “Het zou een miljard moeten kosten om er zo goed uit te zien. Couture ontmoet Renaissance.” 

Beyoncé plaatste ook haar adembenemende look in de creatie van de ontwerper op haar Instagram-pagina. De met cape versierde saree-jurk heeft Gupta’s kenmerkende ontwerpelementen met wervelstructuren en nauwsluitende trapsgewijze silhouetten. Beyoncé’s neongroene saree-jurk heeft een halslijn met één schouder, wervelende structuren die haar hele torso aftekenen, uitgesneden details die haar decolleté en taille blootleggen, een zwierige rok met een zoomlengte die over de grond strijkt, volledige dij-spleet aan de voorkant, een cape-structuur op  de achterkant met een kap die haar hoofd bedekt, en een sleep die de vloer veegt.

Beyoncé droeg de saree-jurk met doorzichtige kriskraskousen van gaas, glinsterende gouden lichaamsglitter, een opvallende zilveren armband, diamanten ringen, verfraaide diamanten oorbellen en neongroene hoge hakken met bandjes.

Ten slotte koos ze open golvende lokken met een scheiding in het midden, glinsterende groene oogschaduw, met kohl omlijnde ogen, mascara op de wimpers, gevederde wenkbrauwen, naakte lippen en een ruwe, bedauwde huid voor de glam-picks. Enkele van haar adembenemnde kostuums is ook te bewonderen bij haar Renaissance Wold Tour.

error: Kopiëren mag niet!