Deepika Padukone tot Janhvi Kapoor, met Manish Malhotra-magie in 5 outfits

Manish Malhotra staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen. Laten we een blik werpen op zijn nieuwste looks op onze eigen b-town diva’s zoals Deepika Padukone en anderen. Alia Bhatt, Ananya Panday en Janhvi Kapoor zijn slechts enkele Bollywood-diva’s die de unieke creaties van Manish Malhotra hebben gedragen.

Zijn ontwerpen belichamen elegantie en benadrukken het eigen gevoel voor stijl van elke actrice terwijl ze een vleugje moderne flair bevatten. Malhotra is dé ontwerper voor beroemdheden die op zoek zijn naar perfectie op de rode loper, omdat zijn creaties een verhaal vertellen van tijdloze verfijning via nauwgezet vakmanschap, briljante kleuren en avant-gardistische vormen.

Manish Malhotra valt op door zijn gedurfde kleurkeuzes. Hij sleutelt aan levendige, sterke kleuren, waardoor zijn creaties leven en vitaliteit krijgen. Het toonbeeld van stijl en klasse, Deepika Padukone, schitterde onlangs in een prachtige witte Manish Malhotra-sari. De sari zelf was een kunstwerk, met een onderscheidend ontwerp gemaakt door een andere stof op de witte achtergrond. Deze uitgebreide afwerking gaf de outfit diepte en inhoud. Aishwarya koos een kledingstuk met lange mouwen om de traditionele oorsprong van de kleding te behouden en westerse invloeden te voorkomen.

Aishwarya selecteerde een mooie lange ketting en een paar oorbellen gemaakt van witte kundan en groene parels om de outfit te accessoriseren.  Met deze beslissing werd de historische charme van het ensemble verder versterkt en werd er een vleugje kleur toegevoegd.  Haar inherente schoonheid werd benadrukt door haar minimale make-up, die haar bedauwde huid en verleidelijke gelaatstrekken naar voren bracht. Zo ook derest van de prachtwerken van Manish Malhotra.

error: Kopiëren mag niet!