Yami Gautam spreekt over OMG 2 en krijgt ‘A’-certificaat

Akshay Kumar’s OMG 2, het vervolg op de hitfilm Oh My God! uit 2012, heeft een ‘A’-certificaat gekregen van de Central Board of Film Certification (CBFC). Yami Gautam Dhar, die in de film de rol van advocaat Sanjana Tripathi speelt, sprak daarover haar teleurstelling uit over de beslissing van de CBFC.

Ze zei dat ze “ontmoedigd” was toen ze hoorde dat de film een ​​’A’-certificaat had gekregen. Yami Gautam spreekt over OMG 2 en krijgt ‘A’-certificaat; zegt dat de hoofdrolspeler van Akshay Kumar NIET verwerpelijk is en nooit iemand pijn zal doen. Yami zei: “Het was een beetje ontmoedigend”. Ze voegde eraan toe:

“We zagen dit niet aankomen, zoals het gebeurde. Het is begrijpelijk dat zelfs zij veel verantwoordelijkheid hebben en die in evenwicht moeten houden.”  Ze legde uit: “De leeftijdsgroep van 12 jaar tot 17 jaar… zelfs in het Midden-Oosten hebben ze een 12+-certificering, wat volgens mij heel toepasselijk is. We hebben gehoord dat hier ook een soort van veranderingen zijn (in CBFC-certificering) en dat er meer categorieën van certificeringen zullen komen dan alleen wat het nu is om het voor iedereen gemakkelijker te maken.”

“Het was nooit hun bedoeling om de gevoelens van mensen te kwetsen”, zei de Vicky Donor-actrice. Yami hoopt dat OMG 2 een gesprek over seksuele voorlichting op gang brengt. Ze is van mening dat de film niet verwerpelijk is en dat kinderen hem samen met hun ouders kunnen bekijken. Ze sloot haar punt af door de film ‘vermakelijk en relevant’ te noemen, en ze is blij dat de film in de bioscoop wordt uitgebracht. De film draait om seksuele voorlichting.

error: Kopiëren mag niet!