Woordenwisseling werkgevers en werknemer te Langatabiki eindigt in dodelijke kappartij

Een woordenwisseling tussen twee werkgevers en werknemer maandag 7 augustus te Langatabiki eindigde in een kappartij met dodelijke afloop. De 45-jarige werkgever C.S. is ter plaatse overleden, terwijl de andere werkgever L.D. (42) verwondingen heeft opgelopen. L.D. werd door omstanders ter verpleging naar de Franse kant overgebracht.

De politie van het detachement Stoelmanseiland te Langatabiki ging na de melding van een kappartij met dodelijke afloop naar de locatie. Bij aankomst van de agenten bleek het te gaan om een werkgever en werknemers kwestie, waarbij een woordenwisseling ontstond tussen partijen.

Op een bepaald moment, greep de werknemer naar een scherp voorwerp en bracht zijn werkgevers C.S. en L.D. zware verwondingen toe. Na de kappartij koos de verdachte het hazenpad.

Het lichaam van C.S. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

error: Kopiëren mag niet!