Vrouw (42) te Wit Santi steekt tijdens ruzie 32-jarige partner dood

De 32-jarige man A.N. is na een steekpartij in woensdagavond 9 augustus aan de Cornelia Sjoetoeweg te Wit Santi ter plekke overleden na tijdens een ruzie door zijn partner te zijn gestoken met een scherp voorwerp.. De 42-jarige verdachte P.T., partner van de man, is in de nabije omgeving door de politie van het bureau Zanderij in de kraag gevat.

De agenten kregen van het Command Center de melding van een steekpartij op het aangegeven adres en troffen het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, liggend op de weg aan. Het onderzoek in deze zaak werd ter plekke overgedragen aan de politiemedewerkers van de afdeling Kapitale Delicten. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de verdachte P.T. ruzie had met haar partner A.N, die haar op een bepaald moment met een bierfles op het hoofd een slag had toegebracht. De vrouw greep naar een scherp voorwerp dat in de woning op een tafel lag en bracht haar partner de fatale steekverwonding toe. 

Het slachtoffer rende de woning uit, stak de Kennedyweg over, maar zakte in elkaar in de Cornelia Sjoetoeweg. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Een arts stelde de dood van het slachtoffer officieel vast, waarna het lichaam van A.N. in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) door de politie ter obductie in beslag is genomen.

De verdachte is na overleg met het OM hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!