Kanye West rapt tijdens het concert van Travis Scott in Rome 

West speelde ‘Praise God’ en ‘Can’t Tell Me Nothing’ tijdens een verrassingsoptreden bij Scott’s Circus Maximus-tourstop maandag. Kanye West verraste maandagavond het publiek van Travis Scott in Rome door twee nummers uit te voeren.

Het was zijn eerste live openbare optreden sinds hij in de laatste maanden van 2022 antisemitische opmerkingen maakte. “Er is maar één mens op deze moederlijke planeet die ooit zij aan zij met mij heeft gelopen door alles en nog wat moederlijks”, vertelde de 32-jarige Scott het publiek tijdens zijn Circus Maximus-tourstop voordat hij West op de been bracht.

Tijdens Scott’s uitvoering van zijn nieuwe album Utopia nodigde de ‘Sicko Mode’-rapper West (46), uit op het podium om ‘Praise God’ te rappen, een nummer met Scott van West’s album Donda uit 2021, en ‘Can’t Tell Me Nothing, ”van West’s album Graduation uit 2007. Er is geen Utopia zonder Kanye West.

“Er is geen Travis Scott zonder Kanye West”, zei Scott tegen het publiek, voordat hij begon met ‘Can’t Tell Me Nothing’, aldus Variety. “Er is geen Rome zonder Kanye West. Maak wat lawaai voor Ye.”Hoewel het optreden van West op applaus van het publiek werd onthaald, zorgden de antisemitische opmerkingen die hij in de herfst en winter van 2022 maakte voor veroordeling van veel van zijn collega’s. De rapper kreeg ook te maken met schorsingen op social media.

error: Kopiëren mag niet!