John Cena de vredestichter tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel 

In showbiz, is er waarschijnlijk niemand die niets weet over de zeer publieke rivaliteit en vete tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel. De twee grootste acteurs in Hollywood verkeren al jaren in een off-and-on rivaliteit. Sinds ze in een van de grootste franchises in de geschiedenis van de cinema speelden, hebben de twee sterren veel over elkaar gesproken, vooral over Johnson.

Nu The Rock is teruggekeerd naar de franchise, ondanks de aankondiging dat hij nooit meer terug zou komen, kunnen fans niet anders dan speculeren dat hun Fast & Furious-tegenspeler, John Cena, er iets mee te maken had.

John Cena is, ondanks zijn grootmoedige aanwezigheid, een bescheiden, nuchtere ster. Ondanks zijn dodelijke aanwezigheid in de ring, staat hij vooral bekend om zijn vrijgevigheid en oprechte aard en wordt hij beschouwd als een van de meest vriendelijke beroemdheden.

De worstelaar die acteur werd, is ook goed bevriend met zijn Fast & Furious-co-sterren Vin Diesel en Dwayne Johnson, ondanks dat hij het moeilijk had met de laatste. Hij was zich ook bewust van hun zeer openbare geschil, ondanks het feit dat hij weigerde een concreet standpunt in te nemen over hun rivaliteit. Hij nam liever een middenpositie in en zei dat het de keuze van de twee acteurs is om hun probleem op te lossen. Ondanks zijn standpunt werd hij ooit door de beroemde presentator, Josh Horowitz, gevraagd of hij de ‘Peacemaker’ tussen zijn twee vrienden zou spelen, verwijzend naar zijn populaire serie Peacemaker.

error: Kopiëren mag niet!