Alia Bhatt ziet eruit als een echte Rani in een prachtige lehenga van Manish Malhotra

Bijna een week na de release van Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani hebben de makers het huwelijkslied van het seizoen gedropt – Kudmayi.  Kudmayi toont Alia Bhatt als een typische bruid, beleefdheid: Manish Malhotra.

De actrice zag er etherisch uit in een verfraaide mosterdkleurige lehenga-set die afkomstig is uit de ingewikkelde bruids couture collectie van de ontwerper. Het ensemble omvatte een prachtige zwierige lehenga die was versierd met zilveren schulp-paillettenwerk. Ze combineerde de vorstelijke lehenga met een even zware blouse met korte mouwen. Het gotta patti-werk op de mouw kwam overeen met dat op haar doorzichtige dupatta, gebruikt als sleep. Ze droeg een aparte dupatta, met contrasterende fuchsia kwastjes, die haar hoofd bedekte. Zware traditionele subtiele kundan-sieraden voltooiden de bruidslook van Alia Bhatt. Het omvatte een ketting in choker-stijl, bijpassende studs met een zware maang tika bevestigd aan de matha patti en een delicate neusspeld. Niet te vergeten de bijpassende kundan kadas met veel armbanden en ringarmbanden in haar beide handen.

Ze trok haar nude-make-uplook af met Rani’s kenmerkende kohl-omrande ogen, met mascara beladen wimpers, borstelige puntige wenkbrauwen en rode bindi. terwijl Rocky zijn Rani aanvulde door in Manish Malhotra’s opgesmukte sherwani te glippen. Het saliegroene tintensemble werd geleverd met overdreven koperkleurige draadversieringen. Hij droeg zijn sherwani bovenop een bijpassende effen kurta en pyjama. Hij stylede zijn look met een tulband met parels, kundan en serpech met kralen. Ranveer zag er nog vorstelijker uit toen hij het ensemble combineerde met een meerlagige mintgroene kralenketting en diamanten studs.

error: Kopiëren mag niet!