‘Bhaiya Take Larki’ is eerste lied van Vishaal Hira

Met het nieuwe nummer ‘Bhaiya Taki Larki’ meldt Vishaal Hira zich als een jonge frisse wind op het Baithak Gana-podium. Het is zijn eerste single met de muzikale begeleiding verzorgd door Baithak Gana Group ‘The Hira Brothers’, met bijbehorende spetterend videodebuut dat te zien is in hun eerste videoclip op het YouTube-kanaal van ‘SelectaBeats’.

Vishaal kiest voor een zelfgeschreven tekst, en dat maakt het nummer uniek. Het liedje beschrijft op speelse en humoristische wijze hoe de broer (bhaiya) naar meisjes kijkt en betrapt wordt door zijn vrouw (bhaudji). Het gaat over de realiteit van nu, met een vleugje humor. Met dit liedje willen ze de boodschap overbrengen om over de kleinste dingen ruzie te maken, en respect te hebben naar elkaar in een relatie. Want na regen komt zonneschijn!

Bij de 21-jarige Vishaal Hira stroomt het muzikale bloed door de aderen. Zijn par-adja Ramsaroep Hira was een bekende dholak-speler en natak-schrijver en zijn adja Harnarain Hira een bekende londa ke naach-zanger en natak-speler. Zijn vader is Sonny Hira, de bekende dholmaster die baithak gana-legendes als Deba, Pt. Harry Sewbalak, Pt. Ramchander Bansidhar, Shrimatie Ghisaidoobe, Robby Oeditram, Rakesh Yankaran, Ramesh Chander Beharie en Vinod Rakhan heeft mogen begeleiden. Nu is Sonny de bandleider van ‘The Hira Brothers’.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!