Vikash Ghoerbien lanceert zijn ‘magische’ videoclip ‘Pyaar Manga’   

Na de vele positieve reacties op de vorige videoclip ‘Kesariya’ beloont Vikash Ghoerbien zijn fans, volgers, en niet te vergeten zijn toekomstige fans en volgers met zijn ‘magische’ videoclip Pyaar Manga. De videoclip is gewoon prachtig in elkaar gezet.

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Vikash, dat hij gaat voor zijn gevoel in de clip, hij liep er al dagen mee in zijn hoofd en heeft toen besloten het te zingen en het werd een pracht van een videoclip waarin Vikash een van zijn beste zijden laat zien. Hij is dankbaar voor alle mooie reacties die hem steeds meer energie geven voor meer mooie producties.

De huidige videoclip is een favoriet nummer van Vikash. De bedoeling was, dat deze release in september zou plaatsvinden, maar door emoties gedreven van zijn fans besloot hij gelijk er werk van te maken en heeft dit cadeau voor ze gemaakt.

Hij zegt dat hij zal blijven zingen zolang het publiek daarnaar vraagt. Verder zit in zijn planning om volgend jaar naar Suriname te komen om het publiek weer te vermaken, net als vorig jaar in het Assuria Event Center. Hij heeft onlangs een cd uitgebracht met al zijn hits, speciaal voor zijn fans in Suriname.

Vikash bedankt een ieder voor hun inzet, maar in het bijzonder Brienda Doekhie van BFX Media die dag en nacht hieraan heeft gewerkt, en ook een grote dank aan Dagblad Suriname voor de promotie. Volg de social media-kanalen vikashGmusic op Facebook, TikTok, Instagram en Snapchat om steeds op de hoogte te blijven.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!