Blue Ivy Carter (11) vertegenwoordigt trots New York met shirt tijdens Beyoncé’s concert 

De 11-jarige dochter van Beyoncé en JAY-Z , Blue Ivy Carter, vertegenwoordigde New York tijdens de concertstop van haar moeder tijdens de Renaissance World Tour in het MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey, op zondagavond.

Nadat ze zich bij haar beroemde mama op het podium had gevoegd voor uitvoeringen van haar liedjes “My Power” en “Black Parade”, zwaaide Blue naar het publiek en trok haar zilveren jasje uit, waardoor een zwart shirt zichtbaar werd waarop “New York” geborduurd was.

Blue – die de op een na jongste Grammy Award-winnaar ooit is – poseerde en gooide een vredesteken voor fans voor haar, terwijl de trotse moeder Beyoncé (41), trots van dichtbij toekeek. Blue werd voor het eerst gespot tijdens het uitvoeren van choreografie tijdens de concerttournee van haar moeder in mei, toen de Renaissance World Tour in Parijs werd gehouden.

Na die show verwende Beyoncé haar oudste kind tijdens haar tourdebuut. De “Single Ladies”-zangeres deelde een foto en twee clips van Blue in een glinsterend zilveren kostuum. “Mijn mooie eerstgeborene. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik je moeder ben”, schrijft ze bij de post. “Je brengt ons zoveel vreugde, mijn lieve engel.” Beyoncé’s moeder, Tina Knowles, deelde ook meer beelden van het eerste optreden van haar kleindochter tijdens de Renaissance World Tour.

error: Kopiëren mag niet!