Snoop Dogg ‘Doggystyle’ Hollywood Bowl Jubileumshow Geannuleerd

Snoop Dogg ‘Doggystyle’ Hollywood Bowl Jubileumshow Geannuleerd “Vanwege de Aanhoudende Staking”
De rapper stelde de show oorspronkelijk uit van juni tot oktober te midden van de staking van de Writers Guild of America, maar heeft het evenement geschrapt in het kielzog van de SAG-AFTRA-staking

Snoop Dogg heeft zijn Doggystyle 30e jubileum Hollywood Bowl concert geannuleerd “vanwege de aanhoudende staking”, nadat hij het evenement aanvankelijk had uitgesteld te midden van de schrijversstaking.

De rapper schreef dinsdag op Instagram dat vanwege een niet nader gespecificeerde werkonderbreking (SAG-AFTRA, de Writers Guild of America en horecawerkers zijn allemaal in staking), “en de onzekerheid wanneer dit voorbij zal zijn, we de Hollywood Bowl show moeten annuleren.”

“We blijven in solidariteit staan met al onze broeders en zusters in de WGA en SAG/AFTRA tijdens deze moeilijke tijd en blijven hopen dat de AMPTP terug zal komen naar de onderhandelingstafel met een ECHT voorstel en dat we allemaal weer aan het werk kunnen,” voegde Snoop toe.

Dr. Dre, die als producent van de show werd aangekondigd, zou oorspronkelijk samen met Snoop op het podium staan voor de originele shows op 27 en 28 juni. Volgens Billboard zouden de twee worden vergezeld door het ReCollective Orchestra onder leiding van dirigent Derrick Hodge, evenals welkome speciale gasten.

Daarna werd de show oorspronkelijk verplaatst en waren er nieuwe data vastgesteld voor 20 en 21 oktober, maar onzekerheid over wanneer de SAG-AFTRA en WGA stakingen mogelijk opgelost zouden worden, zorgde ervoor dat Snoop de shows uiteindelijk helemaal annuleerde.

Vorig jaar waren Snoop en Dr. Dre onder de artiesten bij de Super Bowl halftime show in 2022 in Inglewood, waar ze eer betoonden aan de muziekgeschiedenis van Zuid-L.A. samen met Mary J. Blige, Kendrick Lamar en Eminem.

Snoop heeft eerder zijn steun uitgesproken voor stakende schrijvers tijdens een paneldiscussie bij het Milken Instituut, waarbij hij de staking vergde met die van de muziekindustrie streaming businesses.

error: Kopiëren mag niet!