Kim Kardashian ontmoet mogelijk Kanye West en zijn nieuwe vrouw

Kim Kardashian zou binnenkort Kanye West en zijn nieuwe vrouw Bianca Censori kunnen ontmoeten, maar in een ‘gecontroleerde omgeving’: “Het wordt een zorgvuldig georkestreerd evenement” als het allemaal rustig en goed gepland is.

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West bleek een van de lelijkste scheidingen in Hollywood te zijn nadat de twee verloofd waren met verschillende online scherts. Kim werd in maart 2022 wettelijk vrijgezel verklaard. Kanye daarentegen is onlangs in het geheim getrouwd met Bianca Censori.

Het is in de loop van de tijd relatief beter geworden en het lijkt erop dat Kim binnenkort Kanye en Bianca kan ontmoeten, maar in een gecontroleerde omgeving. Kim Kardashian trouwde in 2014 met rapper Kanye West. Het duo deelt vier kinderen samen, North (10), Saint (7), Chicago (5), en Psalm (4).

Onlangs werd ook gemeld dat Kanye’s nieuwe vrouw Bianca mogelijk hun eerste baby verwacht. Er is echter nog niets bevestigd. De PR concludeerde dat de twee elkaar misschien alleen op persoonlijk vlak zouden ontmoeten en misschien niet echt de handen ineen zouden slaan op professioneel vlak. “Het is onwaarschijnlijk dat Kim en Kanye ooit nog samen aan een carrièreproject zouden werken. Kanye’s uitgesproken karakter heeft in het verleden voor veel controverse gezorgd en Kim wil daar misschien niet mee geassocieerd worden’.

error: Kopiëren mag niet!