“Kleding standhouders zijn concurrent voor kledingzaken in de buurt”

Het is toch druk op de zondag in de stad. Veel bezoekers geven aan dat er meer standjes zijn met kleding. “Er zijn wat standhouders met tweedehands kleren en anderen met nieuwe kleding”, zegt een bezoekster. “Bij sommigen zijn de prijzen redelijk en bij anderen weer niet, maar ik vind het heel mooi om te zien hoe een ieder dan nog z’n best doet om toch te verdienen.” 

Een van de standhouders zegt in gesprek met een bezoekende redactrice van Dagblad Suriname,, dat zij dagelijks meedoet met de verkoop.

“Het maakt niet uit op welke dag het is  Ik doe mee met de verkoop zolang ik wat kan verdienen. Je hebt wel veel concurrenten op de zondag en daarnaast zijn wij ook nog een concurrent voor enkele kledingzaken in de buurt, maar zolang wij niemand lastig vallen. Men kan van alles vinden van a tot z, van keukenbenodigheden, kleding, schoenen, tassen, sieraden, groenten, warme maaltijden en gereedschappen of andere benodigdheden. Er is te veel om op te noemen. Maar dan nog zie je dat er niet echt een drukte is of laat ik zeggen kopers zijn. Ik heb voor de ochtend slechts SRD 900 in kas, dus enkele spullen verkocht en het is nu al twaalf uur. Straks tijd om op te ruimen, het is iets maar goed bekeken ook niets. Ik heb alle kleine beetje nodig, dus ik geef de moed niet op. Hopelijk komen er betere dagen”, aldus de standhoudster. 

TM

error: Kopiëren mag niet!