Twee bromfietsers na frontale aanrijding te Nieuw Nickerie met elkaar op de vuist

Na melding van een aanrijding op woensdag 26 juli tussen twee bromfietsers in de Narpatstraat te Nieuw Nickerie, gingen agenten van het politiebureau Nieuw Nickerie naar de locatie voor onderzoek. 

De politie constateerde bij aankomst dat beide bestuurders in tegengestelde richting over de Narpatstraat hadden gereden. Op een bepaald moment belandde M.G. plotseling op de rijhelft van zijn tegenligger K.G. met als gevolg een frontale aanrijding. De twee bromfietsers raakten in een woordenwisseling, die uitmondde in een gevecht. Daarbij heeft  M.G. enkele klappen in zijn  gezicht moeten incasseren, waarna hij in de langs de weg lopende trens werd geduwd. 

Deze bromfietser bleek onder invloed van alcohol deel te hebben genomen aan het verkeer. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij heengezonden. 

Beide bromfietsers klaagden over pijn over hun gehele lichaam en werden verwezen naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

De bromfietser K.G., die in eerste instantie ter zake mishandeling was aangehouden, werd voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij na een ernstige waarschuwing door de politie heengezonden. Het verdere onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit Regio West.

error: Kopiëren mag niet!