Stichting Raksha Cataleya schenkt matrassen aan kindertehuis Elim van de Heer

Stichting Raksha Cataleya is een stichting die zich inzet voor de gemeenschap door middel van verschillende sociaal- maatschappelijke projecten en activiteiten. Ook heeft ze samenwerking met bedrijven en individuen die als donateurs c.q. sponsors optreden.

De stichting heeft vandaag, vrijdag, een donatie van matrassen gedaan aan het kindertehuis Elim van de Heer. Dit tehuis had een beroep gedaan op stichting Raksha Cataleya voor de donatie van nieuwe matrassen voor de kinderen die in dit tehuis wonen. De matrassen werden persoonlijk overhandigd door de leden van de stichting aan de leiding en de kinderen van het tehuis. 

De donatie van de matrassen was mogelijk gemaakt door een anonieme donateur die de stichting Raksha Cataleya financieel heeft ondersteund. De stichting is de donateur zeer erkentelijk voor zijn of haar vrijgevigheid en betrokkenheid.

De voorzitter van stichting Raksha Cataleya, Suraksha Hirasingh, vertelde over dit initiatief van de stichting: “Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan het welzijn en het comfort van de kinderen die in deze tehuizen verblijven. Wij weten dat zij niet altijd over voldoende middelen beschikken om in hun basisbehoeften te voorzien. Daarom hebben wij besloten om dit kindertehuis te helpen, zodat zij kunnen genieten van een goede nachtrust op een schone en comfortabele matras.”

De leiding en de kinderen van het kindertehuis Elim van de Heer waren zeer dankbaar voor de donatie en bedankten de stichting Raksha Cataleya hiervoor. Zij lieten weten dat zij erg blij waren met de nieuwe matrassen en dat zij hiervan goed gebruik zullen maken.

Stichting Raksha Cataleya is een stichting die zich blijft inzetten voor de gemeenschap en die altijd open staat voor samenwerking met andere organisaties, bedrijven en individuen die een positieve bijdrage willen leveren aan de samenleving. De stichting is te bereiken via haar Facebook-pagina Stichting Raksha Cataleya.

error: Kopiëren mag niet!