Akshay Kumar’s OMG 2 heeft een ‘Adult’-certificaat gekregen van de CBFC’s herzieningscommissie

Het lijkt erop dat de aankomende film van Akshay Kumar, Oh My God 2, al verwikkeld is in controverse, zelfs voordat deze op de schermen verscheen. Geholpen door Amit Rai, staat de film op de radar van de Central Board Of Film Certification (CBFC) sinds ze de officiële trailer hebben laten vallen.

 Om de Adipurush-achtige situatie te voorkomen, heeft CBFC alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen voorafgaand aan de release van OMG 2. De film die op 11 augustus in première gaat, is onlangs beoordeeld door CBFC’s Revising Committee (RC).

Nu, in het laatste rapport, heeft de film te maken gehad met een grote klap van het filmbestuur, omdat ze om grote aanpassingen in de film hebben gevraagd.

Naar verluidt draait de plot om educatie en sommige scènes worden door het bestuur enigszins controversieel gevonden. Volgens het laatste mediabericht heeft de filmcertificeringsraad de makers gevraagd om 20 scènes te knippen, inclusief het verwijderen van audio en video. Bovendien hebben ze de film een ​​certificaat voor alleen volwassenen gegeven, wat de makers ongelukkig en ongemakkelijk heeft gemaakt met de veranderingen.

error: Kopiëren mag niet!