Vp Brunswijk: Nog geen extra bevoegdheden en nog geen reshuffling

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft nog geen additionele bevoegdheden gekregen. Nadat zaken mis gingen binnen de coalitie enkele maanden geleden, gaf de vicepresident (vp) tegenover media aan, dat hij een openhartig gesprek had gehad met president Chandrirkaperrsad Santokhi. Er werden toen scheidingslijnen en verdeling van de verantwoordelijkheden binnen de regering aangekondigd. Hiermee zou de zogenaamde tweede helft van de regering beginnen. Maar, tot nog toe is dit niet gerealiseerd, gaf de vp aan.

Over de aangekondigde reshuffling van de ministers stelde de Brunswijk, dat de lijst inmiddels verstuurd is naar de president. Maar, hij is nog niet ready en heeft wat tijd gevraagd.

“We zijn broeders en zusters allemaal, maar eigenlijk, in het land huilt een deel en ander deel lacht. We maken alle plannen en ideeën gereed om het binnenland en alle delen van het land te ontwikkelen. Maar er is geen geld. Je hebt geld nodig om projecten en ontwikkeling te realiseren,” zo sprak vicepresident Bunswijk, eerder dit jaar al.

error: Kopiëren mag niet!