Slepende ruzie twee mannen ontaardt in mishandeling van 36-jarige man met scherp voorwerp

De politie van het bureau Uitvlugt heeft dinsdag 25 juli de 47-jarige verdachte U.A. op zijn woonadres in het politieressort aangehouden. De man wordt ervan verdacht op die dag de 36-jarige R.H. met een scherp voorwerp te hebben mishandeld. 

De politie werd ingeschakeld en hield bij aankomst de verdachte U.A. aan. Het slachtoffer werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat het slachtoffer en de verdachte reeds geruime tijd op gespannen voet met elkaar leefden. R.H. deed op 25 juli het woonadres van de verdachte aan om hem om rekenschap te vragen. De verdachte, die lag te slapen, kwam op een bepaald moment naar buiten en vroeg aan R.H. wat hij op zijn woonadres was komen doen. 

U.A. ging weer zijn woning binnen en keerde gewapend met een scherp voorwerp naar buiten, waarmee hij zijn tegenstander mishandelde.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, zo meldt het Korps Politie Suirname.

error: Kopiëren mag niet!