Jongen van 20 mishandelt met scherp voorwerp invalide man in rolstoel… 

De politie van het bureau Uitvlugt heeft maandag 24 juli de verdachte B.R. (20) in de kraag gevat. De jongen heeft die dag de 53-jarige invalide man R.R., die zich in een rolstoel verplaatst, in de Toevluchtweg in het ressort Welgelegen met een scherp voorwerp mishandeld. 

Agenten gingen na de melding van de mishandeling naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met letsels in de rolstoel aangetroffen. In een ambulance werd de gewonde R.R. afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de verdachte dagelijks voorbij de woning van het slachtoffer liep, waarbij hij de man steeds molesteerde. De man hield hem op die bewuste dag voor hem niet lastig te vallen, aangezien zijn onderbeen geamputeerd is en hij in een rolstoel zit.
Als reactie hierop haalde B.R. een scherp voorwerp tevoorschijn uit een tas die hij bij zich had, waarmee hij de invalide man bewerkte. Na zijn daad verliet hij de plek.

Na verkregen informatie en speurwerk werd de verdachte B.R. op zijn woonadres aangehouden. Hij werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!