Dronken automobilisten richten schade aan en raken rijbewijs kwijt

De politie van het bureau Waldeck in Nickerie heeft zaterdag 22 juli het rijbewijs van de automobilist R.K. ingevorderd. Hij werd voor rijden onder invloed van alcohol overgebracht naar het politiebureau. Hij was met zijn auto een woonerf aan de Sidoredjoweg opgereden en richtte daarbij vernielingen aan.

De man werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie heengezonden.

In een ander geval hebben agenten van politiebureau Waldeck bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zaterdagavond 22 juli aan de Cassaveweg het rijbewijs van de bestuurder B.G. ingevorderd. Hij nam onder invloed deel aan het verkeer en kwam op een bepaald moment ter hoogte van mast 3419 op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg een aanrijding met materiële schade. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. 

Hierna werd de veroorzaker ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd, werd hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

Het onderzoek in beide aanrijdingszaken is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het OM.

error: Kopiëren mag niet!