Tijdens verkeerscontroles in Paramaribo 14 automobilisten staande gehouden zonder Surinaams rijbewijs

De Surveillance Unit Duisburglaan heeft in de avond van woensdag 19 juli tot en met zaterdag 22 juli de surveillancewerkzaamheden flink opgevoerd. Daarbij zijn op verschillende locaties binnen Regio Paramaribo verkeerscontroles gehouden. Tijdens deze controles werden 14 automobilisten staande gehouden, die niet in het bezit bleken te zijn van een Surinaams rijbewijs. 

Weggebruikers werden beboet voor onder andere:
• Rijden zonder dat de voertuigen ter herkeuring waren aangeboden (91)
• Rijden, zonder dat de voertuigen waren verzekerd (19)
• Rijden, zonder een of beide kentekenplaten op de voorgeschreven wijze bevestigd aan het voertuig (14)
• Overige (31)

De verschillende bestuurders die een overtreding hebben begaan, werden proces-verbaal aangezegd. Opmerkelijk is het hoge aantal overtredingen voor het besturen van motorrijtuigen zonder in het bezit te zijn van een daarvoor uitgegeven rijbewijs, het niet ter herkeuring en verzekering aanbieden van het voertuig, baart de politie zorgen. 

Bushouders moeten chauffeurs aanspreken op wangedrag

In het belang van de verkeersveiligheid doet de politie een ernstig beroep op de gemeenschap zich te houden aan de wettelijke voorschriften in de Verkeerswetgeving. Aan bushouders wordt gevraagd hun chauffeurs aan te manen het wangedrag dat zij zowel overdag als in het bijzonder in de avonduren vertonen, op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Dr. Sophie Redmondstraat, achter wege te laten.

error: Kopiëren mag niet!