Kartik Aaryan wordt geëerd met Rising Global Superstar of Indian Cinema-prijs 

Tijdens de jaarlijkse gala-avond van het 14e Indian Film Festival van Melbourne op 11 augustus werdBollywood-acteur Kartik Aaryan geëerd met de Rising Global Superstar of Indian Cinema-prijs. De prijs wordt uitgereikt door de gouverneur van Victoria, ter erkenning van Kartik’s opmerkelijke prestaties en zijn aanzienlijke impact op de wereld van de Indiase cinema. 

Kartik zei: “Ik ben zeer vereerd en dankbaar voor de Victoriaanse regering en het festival voor deze prestigieuze prijs en nederig om gevierd te worden op het 14e Indian Film Festival van Melbourne. Het is een enorm voorrecht om deze erkenning te krijgen voor mijn werk in de Indiase cinema.  Ik heb altijd geloofd in de kracht van het vertellen van verhalen en het vermogen van films om harten te raken en geesten te inspireren. Ik kijk ernaar uit om samen de magie van cinema te vieren.”

Het festival viert de diversiteit en rijkdom van de Indiase cinema en toont het talent en de creativiteit van Indiase filmmakers aan een wereldwijd publiek. Bovendien zal het Indian Film Festival van Melbourne, als onderdeel van de viering, meerdere vertoningen van Kartik’s films vertonen, waaronder zijn recente succes ‘Satyaprem Ki Katha’ en blockbuster ‘Bhool Bhulaiyaa 2’, die naar voren kwam als de grootste Hindi-film van 2022. 

In een reactie op deze gedenkwaardige gelegenheid zei de festivaldirecteur, Mitu Bhowmick Lange: “We zijn verheugd om Kartik Aaryan te vieren op het 14e Indian Film Festival van Melbourne. Hij is wereldwijd zeer geliefd, vooral in Australië en de diversiteit van zijn optredens is zeer bewonderenswaardig.” 

Het 14e Indian Film Festival van Melbourne vindt plaats van 11 augustus tot 20 augustus 2023.

error: Kopiëren mag niet!