Man (47) opgepakt in Latourweg die rondliep met oude kinderwagen met ijzeren hekwerk

A.L. (47) werd donderdagochtend vroeg 20 juli tijdens surveillance door agenten van het politiebureau Livorno in de Latourweg te Paramaribom ter hoogte van SWM, in de kraag gevat.

De man liep met een oude kinderwagen met daarin een ijzeren hekwerk. Gelet op de handelingen van de man rees bij de agenten het vermoeden, dat de goederen van diefstal afkomstig moesten zijn. De man werd tot stoppen gesommeerd en flink aan de tand gevoeld. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de verdachte het ijzeren hekwerk op een onbewoond perceel aan de Kwaliesteeg heeft weggenomen, met de bedoeling deze te verkopen om voeding te kunnen kopen. Op zijn aanwijzingen werd de Kwaliesteeg aangedaan, waar duidelijk de plek te zien was waar de goederen waren weggenomen. 

Zowel de kinderwagen als het ijzeren hekwerk zijn door de politie in beslag genomen, waarna A.L. ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

De benadeelde of eigenaar die een ijzeren hekwerk mist, wordt door de politie opgeroepen om zich te melden op het politiebureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!