Rekha’s biograaf verbreekt stilte over vermeende ‘inwonende lesbische relatie’!  

In reactie op beweringen over Rekha’s vermeende inwonende lesbische relatie met haar manager Farzana, heeft de auteur ze verworpen. De afgelopen dagen is Rekha vanwege controversiële persoonlijke redenen in het nieuws geweest.

De actrice is vaak het gesprek van de dag voor de een of andere uitspraken die ze in eerdere interviews heeft gedaan. Een interessant verhaal uit haar biografie kwam onlangs op het web en nam het stormenderhand over. Nu heeft de biograaf daarop gereageerd.

Rekha The Untold Story-auteur Yasser Usman ging naar social media en bracht een verklaring uit waarin staat: “De citaten over een ‘inwonende relatie’ toegeschreven aan mijn boek ‘Rekha The Untold Story’ zijn een complete verzinsel, vervalsing en verkeerde voorstelling van zaken die duidelijk bedoeld zijn om sensatiezucht te creëren. Ik beweer met klem dat de citaten die in de media-artikelen worden genoemd volledig ontbreken in mijn boek. Bovendien zijn in het hele manuscript de uitdrukkingen ‘inwonende relatie’ of ‘hermetisch bestaan’ of ‘de biografie die beweert dat de relatie seksueel is’ nooit gebruikt. Als deze aan mij of mijn boek ‘Rekha The Untold Story’ toegeschreven citaten niet onmiddellijk worden rechtgezet, zullen we niet aarzelen om juridische stappen te ondernemen tegen de verantwoordelijke publicaties.”

error: Kopiëren mag niet!