Verwacht nieuwe vrouw van Kanye West, Bianca Censori, haar eerste baby met de rapper?  

Kanye West trouwde in januari 2023 met Bianca Censori en verwacht nu mogelijk hun eerste kind. De veelgeprezen rapper heeft al vier kinderen met ex-vrouw Kim Kardashian, maar bereidt zich nu misschien voor om voor de vijfde keer vader te worden. 

Bianca Censori is de architectonische ontwerpster van het iconische merk Yeezy van Kanye West. Ze runde eerder het succesvol sieradenmerk Nylons. Kanye en Bianca hebben tot nu toe geen kinderen, maar als we naar de laatste berichten lezen, verwelkomen ze binnenkort misschien een nieuwe gast in de wereld.

Volgens een bron dichtbij de twee zou de nieuwe vrouw van Kanye West in verwachting kunnen zijn. De bron beweerde ook, dat Kanye’s ex-vrouw Kim Kardashian blijkbaar niet blij is met het nieuws.

Een fan merkte op dat Bianca’s borst groter leek dan normaal op een foto uit Japan en geloofde dat er een reden zou kunnen zijn waarom haar lichaam er ronder uitzag. Al snel noemden de fans een mogelijkheid dat de nieuwe vrouw van Kanye eindelijk in verwachting zou kunnen zijn.

error: Kopiëren mag niet!