Kampoe ongeslagen kampioen Warming-uptoernooi Troefcallbond

Het Warming-uptoernooi van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) is ten einde. In de finale stonden tegenover elkaar de aartsrivalen Sudhar en Kampoe. Het werd een thriller van een wedstrijd tussen de twee beste ploegen van de afgelopen jaren. 

Sudhar was titelverdediger van dit toernooi. Kampoe is bezig met een indrukwekkende reeks van overwinning in officiële wedstrijden. De laatste keer dat Kampoe verloor bij STcB-wedstrijden was op 20 november 2022. 

De eerste ronde van de finalewedstrijd tegen Sudhar won Kampoe 25-16 en nam een 9 punten voorsprong. De tweede ronde won Sudhar 23-15 en reduceerde zo de achterstand naar 1 punt. In de derde ronde won Kampoe met 20-18 en nam een 3 punten voorsprong bij het ingaan van de laatste ronde. In deze zenuwslopende vierde ronde won Kampoe met 21-17. De eindstand kwam op 81-74 in het voordeel van Kampoe. Hoogste score bij Kampoe was voor het koppel Jitin Ramcharan – Jaswant Gajadien 22 punten. Voor Sudhar noteerde het koppel Jerry Anroedh – Rene Paltie 23 punten. 

In de strijd om de derde/vierde plaats was Shaktie beter dan Friends en won met 75-68. Shaktie won de eerste ronde met 21-14 en nam een 7 punten voorsprong. Friends won de tweede ronde met 12-26 en nam zo een voorsprong van 7 punten. Maar, Shaktie pakte de derde ronde met 23-12 en nam weer een voorsprong; dit keer van 4 punten. In de laatste ronde won Shaktie met 19-16. Hoogste score bij Shaktie was voor het koppel Faizel Abdoel – Dewnath Alakhramsingh 23 punten en bij Friends was dat voor het koppel Roel Nakchedi – Rocher Kalloe 20 punten. 

De reguliere competitie van de STcB start op dinsdag 15 augustus 2023. Er wordt gespeeld in de zaal van Court Charity.

Eindrangschikking Warming-Uptoernooi:

  1. Kampoe
  2. Sudhar
  3. Shaktie
  4. Friends

error: Kopiëren mag niet!