Vader en zoon opgepakt voor mishandelen MULO-scholier in mei

Leden van het Regio Bijstand Team (RBT) hebben dinsdagavond 18 juli de twee verdachten vader T.S (41) en zoon T.J. (20) aangehouden voor mishandeling van een scholier van een MULO-school in mei.

De twee verdachten waren betrokken geweest bij een vechtpartij tussen ouders en scholieren in mei op een MULO-school. Zij werden  aangehouden en na overleg met het openbaar ministerie met een ernstige waarschuwing heengezonden. 

Op zaterdag 20 mei hebben beide verdachten een leerling ernstig mishandeld, die ruzie had met een groep jongens. Hierna kozen de twee het hazenpad. De leerling werd verwezen naar de Spoed Eisende Hulp  van het  Academisch Ziekenhuis Paramaribo 

Er werd aangifte gedaan tegen de twee verdachten. De twee werden  aangezegd om in een zekere zaak het politiebureau Geyersvlijt aan te doen, hetgeen zij nimmer hebben gedaan.

Vader en zoon werden uiteindelijk in beeld gebracht waarna zij zijn opgespoord, aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld in verband met het te verrichten onderzoek, zo bericht het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!