‘Shang-Chi’-ster Simu Liu wordt gelokt om ​​Bollywood-debuut te maken

Acteur Simu Liu veroverde de wereld stormenderhand met zijn onberispelijke acteervaardigheden in ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ en werd een wereldwijd fenomeen. Zonder enige gissingen heeft Liu ook een enorme aanhang fans in India en fans zouden hem graag binnenkort naar India zien komen. 

Het lijkt er echter op, dat de acteur nog meer zin heeft om het prachtige land te bezoeken en te werken met enkele van de grootste sterren van de Indiase filmindustrie. Tijdens een interview deelde Simu Liu, de acteur die Ken speelt in de aankomende ‘Barbie’-film, inzichten over zijn ervaringen tijdens het werken aan de film en sprak hij zijn bewondering uit voor Bollywood. 

Naast het praten over zijn aankomende film, onthulde Liu zijn affiniteit met Bollywood en zijn verlangen om uiteindelijk in de Indiase cinema te werken. Liu was erg onder de indruk van de recente release ‘RRR’ en beschreef het als ‘fenomenaal’ en ‘absoluut ongelooflijk’.

Liu trok een parallel tussen Barbie en Bollywood en benadrukte de focus op muzikaliteit, zang en dans in beide domeinen. RRR dit jaar was zo fenomenaal. Hij drukte verder zijn specifieke wens uit om in een Bollywood-dansnummer te spelen, en benadrukte zijn gretigheid om het waar te maken. “Ik wil deel uitmaken van een Bollywood-dansnummer.” Fans kijken reikhalzend uit naar de release van ‘Barbie’, waar Simu Liu’s vertolking van Ken het publiek zeker zal boeien en hem verder zal vestigen als een veelzijdige acteur. Barbie film – release is op 21 juli 2023.

error: Kopiëren mag niet!