Geschenk van mango’s uit Pakistan

Tijdens een telefonisch gesprek liet premier Shehbaz Sharif MDIMF Kristalina Georgieva weten dat hij haar een geschenk van mango’s uit Pakistan zou sturen. Hij benadrukte de superieure kwaliteit en smaak van Pakistaanse mango’s en sprak zijn wens uit om dit geschenk te sturen als een gebaar van respect en waardering.

Premier Shehbaz Sharif sprak ook zijn bewondering uit voor de professionaliteit en het leiderschap van MDIMF, terwijl hij haar medeleven met de kansarmen prees. Hij sprak zijn dankbaarheid uit voor de hulp van Pakistan en erkende dat woorden niet volstaan om zijn dank uit te drukken.

Na de ontmoeting met MDIMF in Parijs informeerde de premier de minister van Financiën, die onvermoeibaar samenwerkte met het economische team om alle vragen en zorgen van het IMF aan te pakken. Deze inspanningen maakten de weg vrij voor de IMF-overeenkomst, waarbij de premier een cruciale rol speelde bij het bevorderen van consensus tussen de betrokken partijen. Als resultaat van zijn inspanningen en connecties werd een standby-overeenkomst van $ 3 miljard bereikt.

error: Kopiëren mag niet!