Vikram Vedha maakt zich op voor wereld televisiepremière!  

Saif Ali Khan zegt over zijn karakter: “Het laat zien hoe uitdagend het kan zijn om iemands standpunt te veranderen.”. Het publiek hield van de krachtige avatar van Hrithik Roshan als Vedha, Saif’s supercharme als de coolste agent Vikram in de film maakte indruk op het publiek . Acteur Saif Ali Khan, die veel liefde van de massa heeft gekregen voor zijn optreden als een vastberaden agent in actiedrama ‘Vikram Vedha’, zei dat de film laat zien hoe uitdagend het kan zijn om iemands kijk op goed en kwaad te veranderen. 

Saif had veel moeite in zijn karakter gestoken. Van krachtig oefenen met echte wapens tot het begrijpen van de geluiden en het mechanisme van het schieten met een echt pistool, de acteur ging in de huid van het personage om realisme op het celluloid te laten zien. 

Hij nam de manier over waarop ze wapens vasthielden en de manier waarop ze gebouwen plunderden die door gangsters werden bewoond. Het publiek hield van de krachtige avatar van Hrithik Roshan als Vedha, Saifs supercharme als de coolste agent Vikram in de film maakte indruk op het publiek .

error: Kopiëren mag niet!