Hema Malini opent zich over het leven weg van Dharmendra

Hema Malini zei, terwijl hij sprak over wegblijven van Dharmendra, dat wat er ook gebeurt, je moet accepteren. Ervaren acteurs Dharmendra en Hema Malini, die al lang met elkaar getrouwd zijn, worden door miljoenen aanbeden. Ze wonen nu echter in aparte huizen. In een recent interview zei de actrice dat ze gelukkig is.

Volgens het bericht in de Hindustan Times antwoordde de actrice, toen haar werd verteld dat ze wordt beschouwd als een feministisch icoon omdat ze in haar eigen huis woont: “Symbool van feminisme?  (lacht). Niemand wil zo zijn, dat gebeurt. Automatisch, wat er gebeurt, moet je accepteren. Anders zal niemand het gevoel hebben dat ze hun leven zo willen leven. Nee!  Elke vrouw wil een man hebben, kinderen, zoals een normaal gezin. Maar ergens ging het uit de weg.”

Ze zei verder: ‘Ik voel me er niet slecht over, of mokkend erover. Ik ben blij met mezelf. Ik heb mijn twee kinderen en ik heb ze heel goed opgevoed. Natuurlijk was hij (Dharmendra) er altijd  en overal. Eigenlijk was hij degene die zich zorgen maakte, ‘Shaadi hona chaiye bachchon ka jaldi’ (De kinderen zouden vroeg moeten trouwen). Ik zei ‘Hoga’ (het zal gebeuren). Als de tijd rijp is, komt de juiste persoon langs. Met de zegeningen van god en guru ma is alles gebeurd.”

De familie Deol is in het nieuws geweest toen Dharmendra’s kleinzoon en Sunny Deol’s zoon Karan Deol vorige maand in Mumbai in het huwelijksbootje stapten met de achterkleindochter van wijlen filmmaker Bimal Roy, Drisha Acharya. Samen met de festiviteiten werd de afwezigheid van Dharmendra’s tweede vrouw Hema Malini en hun kinderen, Esha Deol en Ahana Deol, een onderwerp van discussie.

error: Kopiëren mag niet!