46-jarige man bij winkel Wanicaweg zwaar mishandeld door drie mannen

Na verkregen en uitgewerkte informatie heeft de politie van het bureau Leiding 9A dinsdag 4 juli de twee broers A.S. en K.S. en hun vriend S.K. op verschillende woonadressen in het politieressort opgespoord en aangehouden. De drie worden ervan verdacht op zondag 2 juli een man voor een winkel aan de Wanicaweg in het ressort Leiding zwaar te hebben mishandeld.

Agenten gingen  na de melding van de mishandeling naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst werden de verdachten niet ter plaatse aangetroffen. 

Het slachtoffer K.B. (46) was er erg aan toe en niet aanspreekbaar. In een  ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De man is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de man die dag de winkel had aangedaan, toen de drie verdachten een portier van een voertuig, waarmee zij bij de winkel waren gestopt, open hadden gelaten. K.B. sprak de mannen hierover aan, wat niet in goede aarde bij ze viel. Er ontstond ruzie tussen hem en de verdachten, die uitmondde in een vechtpartij, waarbij de man flink werd afgetakeld. 

Na hun aanhouding is het drietal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

Hangende het onderzoek zijn de verdachten na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!